Competitiewedstrijd tegen VV Bennekom

Zo daar zijn we weer. Na ongeveer 2 jaar ellende mochten we eindelijk de wei weer in. En tegen wie? Juist het zelfde elftal waar we 2 jaar geleden onze laatste wedstrijd tegen speelde en die wonnen we met 1-2, dus dat was voor ons een lekker potje om weer te beginnen dachten we…….

Eerst zal ik jullie eens effe meenemen naar wat dingen die er gebeurd zijn of veranderd. Het eerste is dat we in plaats van svh 3 nu svh 2 zijn. Dit is door het bestuur besloten om dat er zoveel aanstormend talent in het elftal zit. Dat wij de aansluiting bij het 1ste moeten houden. Dit is vooraf gegaan aan een vergadering/overleg ,want wat bleek nu het bestuur vond ons zo goed dat ze wouden dat wij 5e klasse gingen voetballen. Nou dat leek ons niet z’n succes. Dus dit is unaniem besloten om niet te doen. Ho ik zeg wel unaniem er was 1 iemand die dit wel wou. Het trainingsbeest Arne, na een hoop opbeurende woorden van Arne van we kunne dat makkelijk en we zijn hartstikke goed. Hebben we alsnog besloten om toch in de 6e klasse te blijven.

In het zelfde overleg werd er ook gezegd dat wij de oude shirts van het 1e zouden krijgen. Kijk nu heb ik daar niet z’n probleem mee hoor. Maar tijdens de vergadering keek ik mijn buurman eens aan hij deed het zelfde, maar die shirt zijn nu eenmaal gevoelig voor krimpen in de wasmachine. Dus laten we gewoon onze oude shirts houden. Het is niet dat wij ze niet passen, daar heeft het niks mee te maken.

Nu ik het toch over Arne heb. Het trainingsbeest wilde zo graag 5e klasse dat die met alle trainingen ruim voorop liep. Voorbereidend op onze 1 ste beker wedstrijd tegens SV Stroe het oude nest van onze nieuwe trainer ,daar straks meer over. Eerst over Arne, hij heeft zich tijdens deze wedstrijd zeer ernstig geblesseerd aan zijn knie. Ook had hij net een nieuwe vriendin, dus Arne blijf d’r vanaf nu maar gewoon onder liggen en heel veel sterkte de aankomende tijd.

Ook hebben wij weer verse nieuwe spelers gekregen. Nouja vers…..ze lopen al een tijdje mee binnen de vereniging. Andy Waaijenberg, Gerard Hendriksen, Martin Oldekamp, Falco Wagteveld, Tom van Gemerden. We hebben wel verse krachten gekregen: Danny Borgers, Benjamin Burgwal, Jordi van de Brink. Iedereen welkom en laten we er een leuk seizoen van maken. Nu onze nieuwe trainer: dat is Cor Jansen de vader van onze vedette Benno. Cor gaat proberen er wat van te maken de aankomende tijd. Cor bedankt dat je ons wil trainen.

Nu weer terug naar afgelopen zaterdag. Want over de beker hoeven we het niet te hebben die hebben we naar behoren afgesloten, gewoon de 1ste ronde eruit. Zaterdag moesten we optijd op het veld zijn, want we moesten op de welbekende teamfoto. Dus iedereen een appje gestuurd optijd op het veld zijn. Nu hebben we 1 iemand in het team 500 appjes gestuurd, zodat die wel optijd zou zijn en niet 2 en half uur van te voren. En er dan nog niet op staan, Maar ze naam noem ik niet hoor, want dit vindt Quinten niet leuk.

Dan nu de wedstrijd. We zijn met goede moed en een hoop conditie naar Bennekom afgereisd. Wat we zouden voetballen tegen het laatste team dat we verslagen hadden, maar er zat een addertje onder het gras. Nu weet ik niet wat ze in Bennekom te vreten krijgen, maar deze knaapjes leken helemaal niet op het elftal waar we tegen moesten voetballen. Nee dit leek de JO-15 wel. Misschien had Columbus of hoe heet die andere ondekkingsreiziger hier moeten zoeken naar de bron van de eeuwige jeugd. Want het vorige elftal waar we tegen gevoetbald hadden heeft ongeveer hier net zoveel van op als de meeste bier drinken bij ons. Deze knaapjes waren niet ouder dan 20 en ongeveer 60 kilo lichter als de meeste bij ons. Dus dit was niet heel gunstig al zeg ik het zelf.

We begonnen de wedstrijd goed en kregen na een minuut of 5 een penalty mee en die werd benut door Quinten. Na ongeveer 20 minuten je eigen de kolere te hebben gerend maken hun de 1-1 en niet kort daarna ook de 1-2 en 1-3. Nu is de 1-2 een fout van de scheids. Jordi werd onderuit getrokken en hier door viel de aanvaller ook kregen hun een vrijetrap net buiten de 16 die benutten. De 1-3 was ook een fout van de scheids, bij Martijn werd bijna zijn enkel geamputeerd. De scheids zei wel ik zag wel dat die een tik kreeg, maar ik fluit er niet voor. Ook is Gerhard zwaar geblesseerd geraakt tijdens deze wedstrijd en heeft waarschijnlijk z’n enkel banden. De 2e helft gingen we d’r in met een 4-3-3 opstelling dit liep wel aardig, maar de knaapjes van Bennekom hadden nog zoveel lucht, dat bij ons de lucht op was. Dat de 1-4 ook viel. Dus was een vervelende pot voor ons. Op naar de volgende pot en hopen dat ze meer in onze maat vallen.

Nu hebben we deze wedstrijd natuurlijk goed na besproken in de kantine. Onder het genot van een klein biertje. Nou ik heb wel gezien de meeste van ons hebben er niet onder geleden dat de kroeg een poosje dicht heeft gezeten want ze waren het nog niet verleerd. We hebben ook nog een poosje het NOS nieuws gekeken want er kwam een stukje voorbij van de club. Wat ons nu opviel is dat we mazzel hebben dat er breedbeeld televisie hangt, want anders zouden er een hoop mensen van het interview niet op telvisie pasten.

De volgende wedstrijd is over 2 weken tegen Uchta om 12:30 geen idee waar het ligt en wat voor club het is. Laten we het beste er maar van maken.