Uitwedstrijd tegen SDS'55 4

Op de dag van de intocht van Sinterklaas in Harskamp en op de dag dat Escher 12,5 jaar getrouwd is met zijn lady mochten we aantreden in Wekerom voor de derby der derby’s. SDS’55 bezet de laatste plaats op de rangschikking, op papier zou dit dus gewoon drie punten moeten opleveren. Volgens de verhalen hadden de Wekerommers zich wel wat versterkt doordat er enkele hogere teams vrij waren. Voor onze leiders was het weer eens ouwerwets puzzelen. Onze doelwachter Appie was nog niet fit. Zijn vervanger de vorige wedstrijd Micha is blij dat hij net weer kan lopen, dus was ook geen optie. Gelukkig was Detmar bereid ons uit de brand te helpen. Ook de andere twee Norellen waren niet van de partij. Escher kreeg vrijaf om op deze heugelijke dag bij zijn lady te zijn en Arnand zorgde ervoor dat de Goed Heiligman veilig Harskamp kon betreden. Marco had nog last van zn hamsters, zo was de bezetting in eerste instantie iets aan de dunne kant. Gelukkig nam Detmar nog een aantal jongens mee en zo hadden we er toch ruim voldoende. We begonnen in Wekerom met Detmar op de goal. Achterin Jordy, Gerdo, Gertin en Gerard. Centraal op het middenveld Krolletje en Karel. Aan de buitenkant Mike Krol en Harm en als spitsen Remco en Falcao. Op de bank namen Quinten, Jasper en voor nood Vincent plaats. Aan publieke belangstelling was er vandaag geen gebrek. De groep supporters werd almaar groter de eerste helft. Het begin van de wedstrijd ging redelijk gelijk op. De eerste kans van de wedstrijd was voor Falco, zijn inzet was echter aan de slappe kant. In de eerste helft kwamen we toch nog op voorsprong. Een afvallende bal werd uitstekend ineens binnengeschoten door Martijn. Het vingertje ging de lucht in en via een prachtige treffer kwamen we op voorsprong. Net voor de rust schoot het bij Remco in de hamstring en zat er niets anders op dan te wisselen. De geleende Jasper nam zijn plek over en de jacht op meer werd ingezet. Met een kleine voorsprong werd de rust behaald. De tweede helft stonden er beduidend minder Harskampse supporters langs de lijn. De warme kantine met koude versnaperingen was net iets aanlokkelijker dan de koude gure wind. Quinten kwam Jordy aflossen. De start van de tweede helft was uitstekend en al heel snel was het 0-2. Jasper rondde prima af. Wedstrijd gespeeld en punten in de tas. Het restant van de tweede helft werd rustig uitgespeeld. Falcao zorgde uit een corner nog voor de 0-3 en helaas kregen we in de allerlaatste minuut nog een treffer tegen. Uiteindelijk een gemakkelijke middag. Na een biertje in Wekerom werd de derde helft dit keer gevierd op het feestje van Escher en de lady. Dit was een gezellig feestje waar de alcohol rijkelijk vloeide. Martijn Krol was wel verstandig en ging na Hart van Nederland lekker naar bed. Andere hoorde DJ Charrel om twee uur zeggen dit is het laatste nummertje, om drie zei die dat weer en om vier uur nog een keer……. Kortom het was een geslaagd feestje. Volgende week de al vroege thuiswedstrijd tegen Bennekom.