Oefenwedstrijd DVSA1 - SVH1

Opstelling: Detmar, Benjamin (Jelle), Vincent, Danny, en Jeffrey; Andy(Rik), Lars, Joell en Hans (Jordy/Quinten); Kevin( Luc) en Michael

Vol vertrouwen ging de staf met een volledige selectie naar Amerongen om een oefenwedstrijd tegen de plaatselijke club DVSA te spelen. Helaas kon de ploeg van trainer Bob Jansen op geen enkele manier waarmaken wat men tegen SDS een aantal dagen wel had kunnen opbrengen, strijd, want daar begint het toch mee. DVSA was voetballend veruit de beste en SVH kon alleen maar reageren en een enkele keer een plaagstootje uitdelen maar verder kwam de ploeg uit Harskamp niet afgelopen zaterdag in de eerste helft. Lag het aan het weer, het kunstgras of wellicht aan de scheidsrechter? Nee, de ploeg leek niet fit en daardoor was het collectief niet aanwezig.

Met een aantal spelers die pijntjes hadden en die snel gewisseld moesten worden werd het er allemaal niet beter op in de eerste helft, een terechte 3-0 achterstand was dan ook het resultaat van een slechte eerste helft. DVSA combineerde naar hartelust en SVH kon alleen maar achter de bal aan lopen. Waren we een keer in balbezit dan waren we de bal met twee passes vaak weer snel kwijt helaas. In de tweede helft pakte het team het wat beter op, er was iets meer strijd en er kwamen ook weer mogelijkheden. De organistatie stond iets beter en de bal kon wat langer in de ploeg gehouden worden. Ook konden we regelmatig goed druk zetten en creeerden we zelfs enkele mogelijkheden/kansjes. Helaas konden we deze niet benutten waar DVSA nog wel een keer kon scoren. Positief was dat de ploeg kon omswitchen van slecht naar een wat minder slecht niveau, ook de terugkomst van Luc Riezebos(vakantie) was een lichtpunt. Verder waren Evert(rug)en Remco (voet) weer op het veld te vinden en verrichten tijdens de w-up aardig wat arbeid o.l.v. Maurice Boon. Met lichte blessures van Aldo (knie) Hans (lies), Benjamin(lies), Jelle(lies) en Andy(knie) missen we nogal wat spelers.

De oefenwedstrijden worden allemaal gezien als conditionele prikkels, natuurlijk is een goed resultaat mooi meegenomen maar het is vooral zaak om te wennen aan elkaar, conditie op te doen en wedstrijdritme te pakken. A.s dinsdag (16-08-16) kunnen we weer vol aan de bak. Een uitwedstrijd in Veenendaal om 19.30 uur tegen SV Panter staat op het programma. Hopelijk kunnen we weer een ploeg zien die een stapje heeft gemaakt.

Gelukkig komen er op maadag al weer drie jongens aansluiten zodat het er naar uit ziet dat de selectie aardig compleet begint te raken.

Staf SVH1