SVH 1 - Vierhouten 1

Vandaag staat de wedstrijd op het programma tegen s.v. Prins Bernhard uit Uddel. Dus een speciaal woord van welkom aan de spelers, begeleiders, supporters en bestuurders rondom het Uddelermeer.

Prins Bernhard is een van de twee teams in de vierde klasse tegen wie de thuisclub een punt heeft behaald. En dat was zeker een verdiend punt in Uddel. Hoewel de tegenstander meer kwaliteiten had, was het collectief van s.v. Harskamp een bepalende factor. Niemand verzaakte.

Daarmee laat je zien, dat ondanks alle tegenslagen, je altijd met 0-0 begint en dat je negentig minuten vol aan de bak moet om uiteindelijk de winnaar of verliezer van de match te zijn.

Wat zal het vandaag brengen. Er staat niets meer dan de eer het op programma. Prins Bernhard lekker in de middenmoot en s.v. Harskamp dit jaar de rij.

Soms heb je een jaar waarin niet zo erg veel meezit. De blessures duren langer en zijn talrijker. De punten blijven dan uit, ook omdat de selectie in een self-supporting dorpje als Harskamp niet breed genoeg is qua aantal. Dan kan zelfs de vierde klasse eventjes iets te hoog gegrepen zijn. Het is niet anders.

Uitzingen en opnieuw de draad in het nieuwe seizoen oppakken. Maar vooral de teamspirit hoog houden, dat is dan het devies.

Dirk van Wikselaar, voorzitter s.v. Harskamp