Scheidsrechters gezocht

Het is iedere week weer een puzzel om voor alle (jeugd)wedstrijden een scheidsrechter te vinden. Dankzij een kleine maar zeer gemotiveerde groep scheidsrechters lukt dat bijna iedere week wel weer. Op sommige mensen moet wel een heel zwaar beroep worden gedaan. En ook zij zijn wel eens verhinderd of geblesseerd. Bovendien leert de ervaring, dat naarmate het seizoen vordert de tekorten toenemen.

Daarom zijn we dringend op zoek naar nieuwe scheidsrechters. Vaak gaat het om wedstrijden op zaterdag waarvoor we geen scheidsrechter kunnen vinden. Dus als we enkele nieuwe scheidsrechters kunnen vinden die zo eens in de twee a drie weken willen fluiten is het probleem zo opgelost!

Als het aantal teams blijft stijgen en we geen nieuwe scheidsrechters vinden zullen we niet anders kunnen dan teams verantwoordelijk maken voor hun eigen scheidsrechter. En eigenlijk vinden we dat ieder team tenminste één ouder of speler moet leveren die regelmatig fluit.

1. Ja, we hebben je nodig!
  2. Nee, je hoeft geen spelregel nerd te zijn!
  3. Nee, het hoeft niet iedere week!
  4. Ben je zelf speler, start dan met de JO8 t/m JO15!
  5. Een eventuele cursus wordt vergoed

Is dit iets voor jou, neem dan contact op met Barry Waaijenberg (06-51554633) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..