Bob Jansen blijft bij Harskamp

Bob Jansen heeft zijn contract bij SV Harskamp met een seizoen verlengd. Het wordt zijn derde seizoen bij de vierde klasser.

,,Ik ben blij dat ik ook volgend seizoen bij SV Harskamp mag trainen. Er was wel een aantrekkelijke aanbieding van een andere club. Maar het feit dat het bestuur al een week of drie geleden het vertrouwen in me uitspraak waardeer ik", opent Harskamp trainer Bob Jansen.

,,Wij laten ons niet leiden door de stand. Dat Harskamp op een lage plaats staat in de vierde klasse is niet maatgevend. Wel het feit dat de spelers met plezier komen trainen. Ook het feit dat zij unaniem aangaven met deze trainer (Bob Jansen, EJ0 te willen doorgaan", meent Harskamp preses Dirk van Wikselaar. Beiden roemen de onderlinge samenwerking, de saamhorigheid maar ook het karakter van de club.

,,Ik weet dat je bij Harskamp geen overdreven eisen mag stellen. De club gaat uit van haar eigen identiteit. Wel is er gesproken over de aanpak volgend seizoen. Dat spelers die nu door omstandigheden afwezig zijn zoals Lars van Wikselaar en Evert van Essen aangeven met mij te willen doorgaan heeft ook meegespeeld", gaat de trainer verder.

,,We waren er redelijk snel uit. Voor ons als bestuur is belangrijk dat de spelersgroep achter een besluit staat. Harskamp is zijn beperkingen bekend en daar handelen we ook naar. Waarom het nieuws nu al naar buiten wordt gebracht. Drie├źntwintig jaar heb ik de leden dat op de nieuwjaarsreceptie mogen mededelen. Maar het is anderzijds onzin het nieuws op te houden als je eruit bent", eindigt Van Wikselaar.

,,Ik vind Harskamp een fantastische club. Het feit dat het nu tegenzit door de vele blessures ondergraaft de saamhorigheid niet. Er zijn geen signalen dat spelers willen stoppen. De trainingsopkomst is ondanks de ranglijstpositie gewoon goed. Maar natuurlijk ben ik mij er van bewust dat er een kwaliteitsimpuls moet komen. Maar wel, zoals eerder aangegeven binnen de mogelijkheden, die deze mooie club eigen zijn", besluit ook Bob Jansen.

Hij hoopt dat ijs en weder dienende het jaar 2017 zaterdag met een driepunter tegen De Paasberg wordt afgesloten.

Bron: edestad.nl